Home page
espa info

Κοσμήματα που θα σας συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!

05 Ιουλ 2023

typeImage-0

Είτε παίρνετε μέρος σε μια επαγγελματική συνάντηση, είτε πηγαίνετε για brunch με φίλους, είτε παρακολουθείτε μια λαμπερή βραδινή εκδήλωση, έχουμε το τέλειο αξεσουάρ που θα βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε περίσταση.

Τα κοσμήματα μας είναι συνυφασμένα με την κομψότητα και τη ευελιξία. Κάθε κομμάτι είναι σχολαστικά σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια. Είτε προτιμάτε ντελικάτα και κομψά κομμάτια είτε τολμηρά και εντυπωσιακά σχέδια, υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή Anna Maria Mazaraki.

Daytime Chic

Κοσμήματα που θα σας ακολουθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Extra tip Συνδυάστε τα με μια λευκή μπλούζα και ένα τζιν παντελόνι για μια λαμπερή και καθημερινή εμφάνιση

title

Glam Nights

 

Επιλέξτε ένα statement κόσμημα διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους για να μεταμορφώσετε ένα απλό μαύρο φόρεμα σε ένα “all eyes on you” σύνολο. Τοποθετήστε πολλά δαχτυλίδια μαζί για μια εκθαμβωτική εμφάνιση.

title

Special Parties

 

Τα κοσμήματα Anna Maria Mazaraki είναι η τέλεια επιλογή για να γιορτάσετε τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής. Είτε πρόκειται για γενέθλια είτε για επέτειο ή γάμο μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια που θα σας κάνουν να νιώσετε πραγματικά ξεχωριστοί.

title

Τα πιο δημοφιλή