Home page
espa info

EVIL EYE!

20 Αυγ 2023

typeImage-0

Αυτό που σίγουρα χαρακτηρίζει το ελληνικό brand Άννα Μαρία Μαζαράκη πέρα από το φούξια χρώμα, είναι το μάτι το οποίο υπάρχει σχεδόν σε όλα της τα κοσμήματα. Είτε μιλάμε για κολιέ, είτε για βραχιόλια, είτε για οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το βρείτε σε όλες τις παραλλαγές.

Εμπνευσμένη από τους συμβολισμούς που έκρυβε το μάτι στους Αρχαίους χρόνους αλλά και την Ελληνική Λαϊκή Παράδοση, η Άννα Μαρία Μαζαράκη καθιέρωσε ως trademark του brand, το μοτίφ μάτι και το μετέτρεψε στο πιο διαχρονικό και must-have αξεσουάρ. Για να είστε πάντα in style και να κρατάτε την αρνητική ενέργεια μακριά.

Ένα από τα κοσμήματα που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι το best seller βραχιόλι με το χαρακτηριστικό μοτίφ μάτι από φίλντισι resin που ταιριάζει σε όλα τα στυλ και ταυτοχρόνως κρατάει «φτου φτου» μακριά το κακό μάτι! Το πιο iconic μακραμέ βραχιόλι, φυλαχτό έχει αγαπηθεί πραγματικά από όλους.

 

title

Μπορείτε να δείτε όλα τα κοσμήματα με μάτι εδώ, διαφορετικά επισκεφτείτε τα φυσικά μας καταστήματα και και ζήστε από κοντά μια μοναδική εμπειρία.

Τα πιο δημοφιλή