Home page
espa info

Γούρια που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια!

18 Σεπ 2023

typeImage-0

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το γούρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καλοτυχία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πολλές φορές χρησιμοποιούμε την φράση “Είσαι το γούρι μου”. Στην Ελλάδα είθισται από αρχαιοτάτων χρόνων οι άνθρωποι να πιστεύουν στο κακό μάτι δημιουργώντας έτσι την ανάγκη να βρίσκουν διάφορους τρόπους για να το διώξουν μακριά.

Τα γούρια λοιπόν έχουν δημιουργηθεί ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Για να τοποθετούνται στον προσωπικό μας χώρο φέρνοντας θετική ενέργεια.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί με την ομάδα της διαχρονικά και κομψά σχέδια σε ουδέτερες κυρίως αποχρώσεις και περίτεχνα δεσίματα από μεταξωτά κορδόνια, ενώ δεν λείπει ποτέ το χαρακτηριστικό μας ματάκι το οποίο κρέμεται σε όλα τα γούρια.

Αν και τα έχουμε συνδυάσει αρκετά με τα Χριστούγεννα, αποτελούν ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό δώρο για το σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού που μπορεί να προσφερθεί όλο το χρόνο.

 

title

Μπορείτε να δείτε όλη μας τη συλλογή με γούρια online αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα. Σύντομα αναμένονται και τα γούρια για το 2024 τα οποία θα είναι άκρως εντυπωσιακά γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι τόσο στο site μας όσο και στα social μας!

Τα πιο δημοφιλή