Home page
espa info

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!

31 Αυγ 2023

typeImage-0

Βρισκόμαστε και επίσημα στο Φθινόπωρο πλέον και όπως είναι λογικό το μυαλό μας βρίσκεται στις ανέμελες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών! Για να μην πτοούμαστε τόσο όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για σύντομες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή στο γραφείο και γενικά στην καθημερινότητα,  προϋποθέτει μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας αλλά και στην κοσμηματοθήκη μας, κάτι το οποίο έχουμε πραγματικά ανάγκη αυτή την περίοδο.

Αφήνουμε λοιπόν τα κοσμήματα με τυρκουάζ πέτρες, τους αστερίες και τα κοχύλια και μπαίνουμε σε φθινοπωρινή διάθεση σιγά σιγά!

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη για ακόμα μια φορά έχει φροντίσει να μας βρει λύση για τα κομμάτια που θα επιλέξουμε αυτό το Φθινόπωρο. Πλέον επιλέγουμε κολιέ με διακριτικά μοτίφ, ημιπολύτιμους λίθους, πέρλες αλλά και minimal all time classic σκουλαρίκια.

 

Φορέστε τα blazers σας με σκουλαρίκια σε μακριά γραμμή με ημιπολύτιμες πέτρες και κρίκους σε κίτρινο χρυσό. Επίσης, επιλέξτε τσάντες από την καινούργια συλλογή που το μόνο σίγουρο είναι πως θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στα καταστήματα μας αλλά και online!

 

title

Τα πιο δημοφιλή