Home page
espa info

PEARLS! ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ!

18 Ιουλ 2023

typeImage-0

Τα μαργαριτάρια είναι ξεχωριστά, μοναδικά και κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη συλλογή της. Στον λαιμό, στα αυτιά, στους ή χέρια, τα κοσμήματα με μαργαριτάρια είναι μια δήλωση κομψότητας και ένδειξη καλού γούστου.

Ωστόσο, για εσάς που θέλετε να αγοράσετε το πρώτο σας μαργαριταρένιο κόσμημα χρειάζονται μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον συναρπαστικό κόσμο αυτών των θησαυρών.

Τα μαργαριτάρια ήταν πάντα μια κλασική επιλογή και ως νυφικό κόσμημα. Σύμφωνα εξάλλου, με τη λαϊκή παράδοση, το μαργαριτάρια στον γάμο συμβολίζουν χαρά, ευτυχία, γαλήνη και πίστη.

Δεν είναι τυχαίο που διάσημες νύφες, γνωστές για τις ιδιαίτερές τους επιλογές, προτίμησαν κοσμήματα από μαργαριτάρια τη μέρα του γάμου τους αποτελώντας πρότυπο λάμψης και αισθητικής. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Τζένιφερ Λόπεζ η οποία στον γάμο της φόρεσε κοσμήματα με τους μοναδικούς αυτούς θησαυρούς της θάλασσας οδηγώντας πολλές μέλλουσες νύφες να αναζητήσουν παρόμοια κοσμήματα για τη δική τους ξεχωριστή μέρα.

Επιπλέον, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μία κλασική επιλογή, τα κοσμήματα με μαργαριτάρια όχι μόνο ακολουθούν τη μόδα αλλά προσαρμόζονται στο στυλ της της κάθε γυναίκας.

ΚΟΛΙΕ

Άκρως ευκολοφόρετα, προσφέρουν μία σικ προσθήκη στη συνολική εμφάνιση και αποτελούν η ιδανική επιλογή για layering.

 

title

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια είναι δύσκολο να μην τραβήξουν τα βλέμματα επάνω σας. Είναι εντυπωσιακά. Ωστόσο, και τα καρφωτά μπορούν να δώσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

 

title

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ!

Τα πιο δημοφιλή