Home page
espa info

THE PERFECT JEWELRY GIFTS FOR KIDS BY ANNA MARIA MAZARAKI!

04 Σεπ 2023

typeImage-0

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από κοσμήματα και αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους! Από την πρώτη κιόλας στιγμή όπου το μωράκι έρχεται στη ζωή μπορεί να δεχτεί ένα κόσμημα όπως είθισται στην Ελλάδα με έθιμο του ασημώματος να κρατάει από αρχαιοτάτους χρόνους. Συμβολίζει ως γνωστών στους περισσότερους την προστασία και την καλή τύχη στη ζωή του.

Το δωράκι για ασήμωμα μπορεί να είναι μία παραμάνα για το κουβερτάκι του μωρού, ένα βραχιολάκι σε χρυσό για το χεράκι του αλλά και ένα γούρι το οποίο μπορεί να διακοσμήσει το δωμάτιο του κρεμαστό ή επιτραπέζιο.

 

title

Στα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη μπορείτε να βρείτε επίσης το ιδανικό δωράκι για την βάπτιση των  μικρών μας φίλων αλλά και δωράκι για την νονά που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στη καρδιά της!

Ακόμα θα βρείτε κοσμήματα για παιδάκια σε μεγαλύτερες ηλικίες όπως βραχιολάκια με δέσιμο μακραμέ τα οποία θεωρούνται ασφαλή για κάθε μέρα και ειδικά στο σχολείο αλλά και κολιέ με διάφορα ιδιαίτερα και girly μοτίφ όπως κορώνα, πεταλούδα και ουράνιο τόξο που θα ξετρελάνουν τις μικρές μας φίλες.

 

title

Μπορείτε να βρείτε κοσμήματα σε χρυσό Κ9 και Κ14 τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο αλλά και επίχρυσα! Όλα τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υλικά, ώστε να μην ανησυχείτε για ερεθισμούς ή ενόχληση.

Επισκεφθείτε τα φυσικά μας καταστήματα και ζήστε μία μοναδική εμπειρία στο κόσμο του κοσμήματος, δείτε όλη την παιδική συλλογή από κοντά αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ!

Τα πιο δημοφιλή